Volledig scherm
De politie was snel aanwezig na de steekpartij in het asielzoekerscentrum in Zutphen. © Roland Heitink

Aanhouding na steekpartij op azc in Zutphen

updateDe politie heeft zaterdagavond een bewoner van het AZC Zutphen aangehouden voor een steekpartij in dat zelfde asielzoekerscentrum. 

Volgens een woordvoerder van de politie raakte bij het incident een andere bewoner lichtgewond. Na behandeling in het ziekenhuis kon de man weer terug naar het AZC.  De politie spoedde zich zaterdagavond even na half tien naar het terrein van het centrum aan de Voorsterallee en kon de verdachte aanhouden.

Niet gemeld is wat de aanleiding was voor de ruzie.  

}xml:space="preserve">
Download hier de nieuwe app van de Stentor!Klik hier voor iPhone/iPad .. of hier voor Android (bijv. Samsung)
 1. Nationale brandweertitel voor team uit Zutphen: ‘Wij gaan letterlijk voor elkaar door het vuur’
  PREMIUM
  Video

  Nationale brandweer­ti­tel voor team uit Zutphen: ‘Wij gaan letterlijk voor elkaar door het vuur’

  Het is feest bij het Zutphense brandweerkorps. Zes spuitgasten uit de Hanzestad behaalden afgelopen zaterdag in Harskamp de Nederlandse titel in de landelijke TAS-HD klasse. Het Zutphense brandweerteam presteerde bij het bestrijden van een in scene gezette brand het beste van de negen finalisten en leverde in de persoon van Martijn van der Linde (37) tevens 's lands beste bevelvoerder. Ook in 2010 legden de Zutphense brandweerlieden beslag op de titel.
 2. Dwergteckel Takkie doodgebeten door bullmastiff in bos bij Zutphen: ‘Ik hoor haar nog kermen’
  PREMIUM
  Video

  Dwergtec­kel Takkie doodgebe­ten door bullmas­tiff in bos bij Zutphen: ‘Ik hoor haar nog kermen’

  Een heerlijke, zonnige wandeling met haar hond door het Veldesebos aan de rand van Warnsveld. Dat was afgelopen donderdagmiddag het plan van Tineke Kloosterboer uit Zutphen. Maar het uitje met haar dwergteckel Takkie veranderde in een complete nachtmerrie. Voor haar ogen werd de teckel doodgebeten door een andere hond. ,,Ik blijf die film maar afspelen in mijn hoofd.’’