Volledig scherm
De politie Zutphen deelde na de arrestatie twee foto's op Facebook. © Politie Zutphen

Agent vol in gezicht geslagen na ruzie bij café in Zutphen

ZUTPHEN - Een agent is afgelopen nacht bij een arrestatie vol in zijn gezicht geslagen in Zutphen. Om de man te arresteren werd pepperspray gebruikt.

De politie ontving een melding vanwege een conflict in een café in het centrum van Zutphen. Hierbij was een ruit vernield. Bij aankomst van de politie was de groep personen net vertrokken. 

Agenten kamden de omgeving uit en zagen een man die voldeed aan het signalement op de Martinesingel. Hij ging er vervolgens vandoor. Agenten gingen in de achtervolging en konden de verdachte even later in de boeien slaan. 

Tijdens de arrestatie kreeg één van de agenten een klap in zijn gezicht. De politie zette pepperspray in om de man onder controle te krijgen.

Na een bezoekje aan de eerste hulp werd de verdachte naar het cellencomplex overgebracht. 

  1. Zutphense Manuela krijgt bibbers en hartkloppingen van cello van 30.000 euro: ‘Ik móét ‘m hebben’
    PREMIUM
    video

    Zutphense Manuela krijgt bibbers en hartklop­pin­gen van cello van 30.000 euro: ‘Ik móét ‘m hebben’

    Boem! Op slag verliefd. Dat werd de Zutphense celliste Manuela Verbeek toen ze bij vioolbouwer Michael van Berkum twee maanden geleden een circa 260 jaar oude Franse cello zag staan. Ze mocht 'm even bespelen en kreeg ‘de bibbers en hartkloppingen’. Manuela wil de cello koste wat kost hebben. Probleempje: hij kost 30.000 euro. En dat heeft ze niet. Manuela houdt een crowdfundingconcert om de cello te bemachtigen.