De Zutphense Beethovenstraat, waar woensdag een drugspand is gesloten door burgemeester Annemieke Vermeulen. Het is alweer de achtste keer dit jaar dat zij overging tot deze drastische maatregel.
Volledig scherm
PREMIUM
De Zutphense Beethovenstraat, waar woensdag een drugspand is gesloten door burgemeester Annemieke Vermeulen. Het is alweer de achtste keer dit jaar dat zij overging tot deze drastische maatregel. © Arjan Gotink

Alwéér drugspand gesloten in Zutphen, wat gebeurt er met de bewoner(s)? ‘We laten niemand aan lot over’

Het gebeurde in Zutphen alweer voor de achtste keer dit jaar: sluiting van een drugspand door burgemeester Annemieke Vermeulen, ditmaal aan de Beethovenstraat. Zij gaf onlangs in een interview met de Stentor aan stevig in te zetten op de aanpak van drugsoverlast. Zutphen lijkt harder door te pakken dan veel andere gemeenten. Wat gebeurt er met de bewoner(s) van een gesloten pand?

0 reacties

  1. Humanistisch Verbond Zutphen viert jubileum met stadswandeling: ‘Het leven van Henriette Polak is de rode draad’
    PREMIUM

    Humanis­tisch Verbond Zutphen viert jubileum met stadswande­ling: ‘Het leven van Henriette Polak is de rode draad’

    Een humane samenleving waarin iedereen vrij is om zijn of haar eigen keuzes te maken. Het Humanistisch Verbond Zutphen brengt die ideeën al 75 jaar aan de man. Om dat jubileum te vieren, heeft de organisatie een boekje en stadswandeling samengesteld. De wandeling, langs plekken die een rol in het humanisme hebben gespeeld, staat grotendeels in het teken van Henriette Polak-Schwarz, die veel heeft gedaan voor het Verbond in Zutphen.