Een auto schoot vrijdagavond uit de 'beruchte chicane' in de N348 die door Leuvenheim loopt en kwam vlakbij het huis van Daan en Hetty Baarslag tot stilstand.
Volledig scherm
PREMIUM
Een auto schoot vrijdagavond uit de 'beruchte chicane' in de N348 die door Leuvenheim loopt en kwam vlakbij het huis van Daan en Hetty Baarslag tot stilstand. © Onno Baarslag

Alweer vliegt een auto bijna het huis van Daan en Hetty binnen (dat nog niet hersteld is van vorige crash)

En wéér sloeg Daan en Hetty Baarslag vrijdagavond de schrik om het hart, toen ze bij hun woning in Leuvenheim een doffe klap hoorden. De beruchte chicane in de N348 van Dieren naar Brummen eiste alweer een slachtoffer. 

0 reacties

 1. Oplichter ouderen in Zutphen ‘handelt op schandalige en schadelijke manier’, maar hoeft niet de cel in
  PREMIUM
  1

  Oplichter ouderen in Zutphen ‘handelt op schandali­ge en schadelij­ke manier’, maar hoeft niet de cel in

  Kenji P. (19) uit Veldhoven ging op 15 juni vorig jaar samen met een onbekend gebleven partner in crime bij meerdere Zutphense ouderen langs om ze geld afhandig te maken, zich voordoend als bankmedewerker. Een dag eerder maakte de jonge verdachte op die manier al zo’n 1200 euro cash en 2200 euro aan sieraden buit bij een oudere dame in Goes. Dat acht de politierechter in Zutphen bewezen. Kenji P. moest zich daar woensdag verantwoorden, maar de jonge verdachte kwam niet opdagen.
 2. Zorgen onder Eerbeekse woningeigenaren om verhoging industrielawaai: ‘Moet het maar accepteren’
  PREMIUM

  Zorgen onder Eerbeekse woningeige­na­ren om verhoging industrie­la­waai: ‘Moet het maar accepteren’

  49 Eerbeekse woningeigenaren kunnen in de toekomst te maken krijgen met meer lawaai van papierfabriek Folding Boxboard Eerbeek (FBE). De provincie heeft de maximale geluidsbelasting van de fabriek op een aantal omliggende huizen verhoogt met 1 tot 2 dB. Volgens de provincie zal die verhoging amper merkbaar zijn, maar omwonenden zijn ongerust. ,,Het verstoort wel je woongenot.”