Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Bedreigingen geuit bij verkeersruzie in Zutphen

Een verkeersruzie in Zutphen is woensdagmiddag uit de hand gelopen. Uiteindelijk is er zelfs iemand bedreigd. De politie zoekt naar een slachtoffer en naar getuigen van deze ruzie, wat rond 16.30 uur plaatsvond aan de Den Elterweg in Zutphen. Dit laat de politie weten via Facebook. 

Het incident gebeurde ter hoogte van het Gelre Ziekenhuis in Zutphen. Er waren twee voertuigen bij betrokken die beiden uit de richting van Zutphen kwamen. De aanleiding van het conflict is niet duidelijk. De ruzie werd door een omstander gemeld aan de politie. De politie noemt het vooral ‘zeer ongewenst’, inmiddels is er één verdachte van de bedreiging aangehouden. 

Getuigen

De politie roept nu getuigen op om zich te melden. Ze zoeken naar de bestuurder van het andere motorvoertuig en naar getuigen die iets van het voorval hebben meegekregen. 

  1. In ‘The Voice’ schitterende Ziggy (18) kon in Zutphen niet zichzelf zijn
    PREMIUM
    Video

    In ‘The Voice’ schitteren­de Ziggy (18) kon in Zutphen niet zichzelf zijn

    Bijna twee miljoen kijkers zagen Ziggy Krassenberg gisteren in The Voice of Holland vol overtuiging Queens ‘Too much love will kill you’ zingen. Alle coaches draaiden hun stoelen en Ziggy, die tot april in Zutphen woonde, koos voor Anouk. Aan met name Zutphense jongeren bewaart de achttienjarige Ziggy slechte herinneringen. ,,Ik heb veel last gehad van pesterijen en één keer ben ik zelfs een keer met een fles drank gemept.”