Een van de foto's die van het verwijderen van de vlaggen via Twitter verspreid werd.
Volledig scherm
PREMIUM
Een van de foto's die van het verwijderen van de vlaggen via Twitter verspreid werd. © Twitter

Bedrijf uit Zutphen haalt vlaggen weg, eigenaar drinkt bakkie met boeren en wordt bedreigd op Twitter

Kamphuis Hoogwerkers uit Zutphen haalde zaterdag op verzoek van de gemeente Lochem omgekeerde vlaggen weg die door boeren waren opgehangen aan lantaarnpalen in Laren. De eigenaar dronk een kop koffie met boeren. Maar na de vrede was er oorlog op Twitter.

7 reacties

 • A Eijsink

  1 maand geleden
  Weer zo een radicale agrarier. Oppakken en aanklagen aks terrorist die geen ontzag heeft voor iemand zijn persoonlijke vrijheid. Ga liever met de ombouw naar een meer bioligische bedrijfsvoering aan de slag.
 • Emiel Kuster

  1 maand geleden
  Prima bedrijf, als ik een hoogwerker nodig heb dan kom ik zeker bij Kamphuis uit.
 • Pieter Breuring

  1 maand geleden
  Ik huur regelmatig hoogwerkers in bij een ander bedrijf dan Kamphuis, maar ik zal volgende keer ook zeker aan hun denken als ik een machine nodig heb. Ik vind het deze firma sieren dat ze op een nette en correcte manier zijn omgegaan met, enerzijds hun opdracht van de gemeente en anderzijds de gevoelens en emoties van de agrarische sector. Goed gehandeld
 • Johann Janssen

  1 maand geleden
  had de vlaggen omgedraaid.
 • Anneke van Dalen

  1 maand geleden
  Het had de boeren gesierd als ze hier massaal afstand van hadden genomen en duidelijk hadden gemaakt dat dit echt niet kan. Maar zoals eerder lijken ze het er wel mee eens te zijn. Ik hoop dat het bedrijf aangifte heeft gedaan.