Horecamedewerkster Loes Derks is één van de medewerkers die de laatste weken vooral aan het klussen is geslagen. Ze maakt, schuurt en schildert onder meer alle tafels bij Theater Hanzehof.
Volledig scherm
PREMIUM
Horecamedewerkster Loes Derks is één van de medewerkers die de laatste weken vooral aan het klussen is geslagen. Ze maakt, schuurt en schildert onder meer alle tafels bij Theater Hanzehof. © Jeroen Jazet

Beetje bij beetje kunnen we weer naar schouwburg in Zutphen, Theater Hanzehof stippelt eigen ‘routekaart’ uit

Het was twee weken geleden een forse tegenvaller voor medewerkers van Theater Hanzehof in Zutphen toen premier Mark Rutte extra maatregelen instelde, waardoor theatervoorstellingen even niet konden doorgaan. Die klap zijn ze te boven. De Hanzehof werkt aan een heropening en heeft een eigen routekaart klaarliggen op weg naar een volledige opening.

 1. Rijksdienst raadt Zutphen af vergunning te verlenen: ‘Parochiecentrum tast waarde Sint-Janskerk aan’
  PREMIUM

  Rijks­dienst raadt Zutphen af vergunning te verlenen: ‘Parochie­cen­trum tast waarde Sint-Jans­kerk aan’

  De bouw van een parochiecentrum op het plein naast de Sint-Janskerk in Zutphen stuit op weerstand van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed (RCE). De RCE – die onder het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap valt – adviseert het Zutphense college van burgemeester en wethouders af te zien van het verlenen van een zogenoemde omgevingsvergunning. Het college had om een advies gevraagd.
 1. Grote protestmars tegen coronamaatregelen loopt uit de hand
  Play

  Grote protest­mars tegen coronamaat­re­ge­len loopt uit de hand

 2. Supporters onthalen teleurgestelde spelers De Graafschap
  Play

  Supporters onthalen teleurge­stel­de spelers De Graafschap