Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Bestuurder VW Polo verlaat plaats ongeval in Zutphen

De politie in Zutphen is op zoek naar de bestuurder van een donkerkleurige Volkswagen Polo die vrijdagavond betrokken was bij een ongeval.

Het ongeluk gebeurde die avond tussen 21.45 en 21.55 uur op de Moesmate in Zutphen, laat de politie via Facebook weten. Veel informatie over wat er die avond is gebeurd geeft ze niet prijs. Onduidelijk is of er een ander voertuig bij betrokken was en of er schade en/of gewonden zijn gevallen. De politie doet alleen een oproep. Ze zoekt de bestuurder of getuigen die na het ongeval de betreffende automobilist hebben zien wegrijden.  

  1. Warnsveldse warmtewimpel wordt toch in ontvangst genomen door Gilze en Rijen

    Warnsveld­se warmtewim­pel wordt toch in ontvangst genomen door Gilze en Rijen

    Vierenzeventig jaar en elf maanden stond het Nederlands warmterecord. In de tuin van de Warnsveldse huisarts Thate werd op 23 augustus 1944 38,6 graden gemeten. Reden voor een groots feest in het dorp, nu, 75 jaar later. Dat het record net voor de meet gesneuveld is doordat het in Gilze en Rijen vorige maand 40,7 graden werd, mag de pret niet drukken. Daags voor het feest is er commotie over totaal iets anders: is er iemand uit Gilze en Rijen die de warmtewimpel als symbolisch stokje in ontvangst wil nemen?