De Spar City aan het Stationsplein in Zutphen.
Volledig scherm
PREMIUM
De Spar City aan het Stationsplein in Zutphen. © Archieffoto Patrick van Gemert/Zutphens Pers

Boodschappen doen na 22.00 uur? In het centrum van Zutphen kan het straks misschien

De Spar City in het centrum van Zutphen blijft mogelijk langer open. Samen met de gemeente Zutphen kijkt de eigenaar naar de mogelijkheden om de huidige sluitingstijd van 22.00 uur te veranderen naar later op de avond. 

Laat op de avond nog snel een zak chips halen of alvast een croissantje voor de volgende ochtend. Als het aan de Spar City-eigenaar Martijn ten Berge ligt, wordt dat mogelijk in het centrum van Zutphen. In navolging van zijn Spar-vestigingen in Deventer en Zwolle kijkt hij naar de mogelijkheid om later te sluiten aan het Stationsplein in Zutphen.  

  1. Peter Schouten uit Zutphen vanuit Buenos Aires: ‘Ik heb verhalen gehoord van mensen die uitgescholden zijn vanwege coronavirus’
    PREMIUM
    VIDEO

    Peter Schouten uit Zutphen vanuit Buenos Aires: ‘Ik heb verhalen gehoord van mensen die uitgeschol­den zijn vanwege coronavi­rus’

    Peter Schouten ondervindt aan den lijve hoe Europeanen op dit moment in Zuid-Amerika worden behandeld vanwege het coronavirus. De in Zutphen opgegroeide Schouten woont nu in Buenos Aires in Argentinië. ,,Ik hoorde net nog het verhaal dat Nederlanders de bakker waren uitgezet, omdat ze niet konden aantonen dat ze al langere tijd hier in Argentinië waren.”