Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Botsing met domino-effect aan IJsselkade Zutphen, veroorzaker gaat er vandoor

Bij een botsing aan de IJsselkade in Zutphen liepen zaterdagavond twee geparkeerde auto’s schade op. De veroorzaker van de botsing, die een domino-effect had, ging er vandoor.

Een kleine donkerkleurige auto raakte rond 23.30 uur een geparkeerde auto. Dat ging met zo’n hoge snelheid dat de geraakte auto van zijn plek schoot en tegen een andere geparkeerde auto aan botste. De bestuurder van de donkerkleurige auto koos vervolgens het hazenpad.

De politie is op zoek naar getuigen van de botsing. Wie iets heeft gezien, kan contact opnemen via telefoonnummer 0900-8844.

  1. Van gieten naar genieten: Alain Schepers gidst ons door de bierrevolutie
    PREMIUM

    Van gieten naar genieten: Alain Schepers gidst ons door de bierrevolu­tie

    Nog niet zo lang geleden dronken Nederlanders voornamelijk pils. Thuis een halveliterfles of vers getapt in de kroeg. Sinds de ‘bierrevolutie’ is ontketend, verzuipen we zowat in de keuzes voor speciaalbieren en alcoholvrije varianten. De verkoop hiervan stijgt voor het tiende jaar op rij. Maar wat weten we ervan? Het is de heilige missie van bierdeskundige Alain Schepers uit Ruurlo om de achtergebleven kennis over de rijke wereld van het gerstenat op te vijzelen. ,,Je kunt het als zendelingenwerk beschouwen.’’