De Zutphense student Justin Schiltman ging voor zijn studie naar Zimbabwe, niet wetende dat het coronavirus zou uitbreken. Nu maakt hij van de nood een deugd.
Volledig scherm
De Zutphense student Justin Schiltman ging voor zijn studie naar Zimbabwe, niet wetende dat het coronavirus zou uitbreken. Nu maakt hij van de nood een deugd. © Justin Schiltman

Corona? Justin (21) uit Zutphen bleef gewoon in Zimbabwe en hielp al honderden gezinnen, ‘ben hier nu toch’

In plaats van terug naar Nederland te vliegen, besloot student Justin Schiltman (21) uit Zutphen eerder dit jaar in Zimbabwe te blijven om te lokale bevolking te kunnen helpen in de coronacrisis. En niet zonder succes: de student hielp al honderden gezinnen.

  1. Brummense melkveehouder deelt succesrecept voor gezonde melk
    PREMIUM

    Brummense melkveehou­der deelt succesre­cept voor gezonde melk

    Vlinderbloemige planten, rode klaver, mestwormen, lieveheersbeestjes en boerenzwaluwen. De diversiteit aan planten en dieren die melkveehouder Jan Willem Breukink dagelijks tegenkomt op zijn land in Brummen is groot. Het is het resultaat van zijn overstap op natuurinclusieve landbouw. Hij wordt in deze aanpak gesteund door de gemeente Brummen die zich deze week heeft aangesloten bij het Platform Natuurinclusieve landbouw Gelderland.