Het gaat goed met voetbalvereniging De Hoven. Drie bestuursleden (vlnr) Wilber de Heus, Dave Hiddink en Niels de Graaf zijn trots op hun club.
Volledig scherm
PREMIUM
Het gaat goed met voetbalvereniging De Hoven. Drie bestuursleden (vlnr) Wilber de Heus, Dave Hiddink en Niels de Graaf zijn trots op hun club. © Arjan Gotink

De Hoven leeft weer en komt via YouTube zelfs bij de mensen thuis

Meest recente wapenfeit van de wederopstanding: Heuve TV. Een YouTubekanaal dat in de afgelopen maanden werd opgericht met als doel ‘voetbalclub De Hoven bij de mensen thuis te brengen’. Bestuursleden Niels de Graaf, Wilber de Heus en Dave Hiddink aan het woord over de opmars van hun club.

 1. Hij stormt haar slaapkamer in en pakt haar bij de keel: ‘Ik knijp door, ik maak je af!’
  PREMIUM
  Kamps doet recht

  Hij stormt haar slaapkamer in en pakt haar bij de keel: ‘Ik knijp door, ik maak je af!’

  Hij weet zeker dat zijn vriendin vreemd gaat. Met Fabian. Geen greintje twijfel. Met een boze en eveneens dronken kop stommelt hij de trap op, stormt midden in de nacht haar slaapkamer in. Op hoge toon eist hij haar telefoon, dan kan hij dat vreemdgaan met zijn eigen ogen zien. Die geeft ze niet. Er ontstaat een worsteling, waarbij hij haar bij de keel pakt. De vingers zitten strak om de hals. Ze drukken. ,,Ik knijp door”, gilt hij. ,,Ik maak je af.”
 1. Man doodgeslagen in Spijkerkwartier, buurt geschokt
  Play

  Man doodgesla­gen in Spij­kerkwar­tier, buurt geschokt

 2. Minstens drie doden door messentrekker in Nice
  Play

  Minstens drie doden door messentrek­ker in Nice