Op de overloop, in de slaapkamers en in de woonkamer. Heel het huis van Zeb Olden ligt bezaaid onder de stripboeken. Een unieke verzameling van zijn overleden vader. Een groot deel mist, concludeert Zeb negen jaar na het overlijden van zijn vader.
Volledig scherm
PREMIUM
Op de overloop, in de slaapkamers en in de woonkamer. Heel het huis van Zeb Olden ligt bezaaid onder de stripboeken. Een unieke verzameling van zijn overleden vader. Een groot deel mist, concludeert Zeb negen jaar na het overlijden van zijn vader. © Robin Hilberink

Deel van de verdwenen duizenden stripboeken van Zebs overleden vader uit Zutphen boven water

videoVan Suske en Wiske’s tot Dommels en Tom Poesen. De stripboekenverzameling van de vader van Zeb Olden was immens. Negen jaar na het overlijden van vader Erik kwam Zeb (30) erachter dat een groot deel van de dierbare verzameling was verdwenen. Dankzij zijn verhaal in de Stentor is een klein deel weer boven water. „De kans is heel klein dat de rest terugkomt.”

0 reacties

  1. Zutphense Angela (20) groeide op in Albanees kindertehuis: ‘Met mijn studie hier, wil ik mensen daar blij maken’
    PREMIUM
    VIDEO

    Zutphense Angela (20) groeide op in Albanees kinderte­huis: ‘Met mijn studie hier, wil ik mensen daar blij maken’

    Angela Cama was amper twee dagen oud toen haar moeder haar bij een kindertehuis in Albanië bracht. Het heeft de twee jaar in Zutphen wonende Albanese gevormd en doen beseffen dat ze wat voor andere mensen in Albanië wil betekenen. Ze verhuisde naar Nederland en studeert nu in Ede Social Work (voorheen SPH) met één droom: mensen zoals zijzelf helpen.