In woonwijk de Elzenbos in Brummen is zondagochtend een persoon te water geraakt. Het slachtoffer is door de hulpdiensten uit het water gehaald en overgebracht naar het ziekenhuis.
Volledig scherm
PREMIUM
In woonwijk de Elzenbos in Brummen is zondagochtend een persoon te water geraakt. Het slachtoffer is door de hulpdiensten uit het water gehaald en overgebracht naar het ziekenhuis. © Luciano de Graaf

Drenkeling die in Brummen uit het water is gered, is cliënt van zorgorganisatie: ‘Dacht meteen: oh nee, niet alweer’

De vrouw die zondagochtend uit het water is gered van een vijver langs de straat Hooimate in Brummen, is een cliënt van zorgorganisatie Philadelphia Zorg. Zij zou al vaker door hulpdiensten uit het water zijn gehaald, zeggen omwonenden. Zij maken zich daarom zorgen.

  1. Omwonenden willen Walburgiskerk in Zutphen kunnen blijven zien en proberen nieuwbouw tegen te houden
    PREMIUM

    Omwonenden willen Walburgis­kerk in Zutphen kunnen blijven zien en proberen nieuwbouw tegen te houden

    Omwonenden van de Kattenhavenstraat in Zutphen proberen met man en macht te voorkomen dat er vier stadswoningen op een parkeerterreintje achter de IJsselkade worden gebouwd. Ze willen voorkomen dat het bestemmingsplan hiervoor de eindstreep haalt. Voorman Willem Wanrooij stond woensdag met een advocaat bij de Raad van State in Den Haag. De Zutphenaar heeft naar eigen zeggen steun van 150 stadgenoten.