Wim Nijkamp laat zien waar de zandbak voor zijn kringloopwinkel zondag stond. Vanochtend bleek die verdwenen.
Volledig scherm
PREMIUM
Wim Nijkamp laat zien waar de zandbak voor zijn kringloopwinkel zondag stond. Vanochtend bleek die verdwenen. © Jeroen Jazet

Eigenaar kringloopwinkel zet verdachte dames te kijk op Facebook: ‘Kom alsnog afrekenen!’

Zorgkringloopwinkel De Boedelhof in Vorden heeft dinsdagmorgen foto’s op Facebook gezet van twee vrouwen die zondag spullen meenamen bij de winkel die op dat moment dicht was. Eigenaar Wim Nijkamp vraagt de dames nu in het openbaar de zandbak en het mandje dat ze meenamen, alsnog te komen afrekenen.

4 reacties

 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  1 maand geleden
  Je moet zeggen dat je haar zoekt omdat ze een prijs heeft gewonnen, voor de perfecte diefstal!
 • Martijn Hamer

  1 maand geleden
  @ J.M. Horst; Als je mijn reactie goed leest geef ik zelf al aan dat het juridisch ongetwijfeld juist is, wat de Advocaat zegt. Je hoeft ‘t alleen niet altijd met de Jurisprudentie eens te zijn, zoals ik in dit geval.
 • J.M. Horst

  1 maand geleden
  De advocaat roeptoetert niet, maar legt uit hoe de wet in elkaar zit. Of je het daar nu mee eens bent of niet.
 • Martijn Hamer

  1 maand geleden
  Goede actie, gewoon met je tengels van spullen van hardwerkende ondernemers afblijven. Wat de beste advocaat hier roeptoetert zal juridisch wel zo zijn, maar het is toch wel de omgekeerde wereld niet?
 1. Rheden wil anderhalve hectare van Brummen opkopen: één woningbezitter profiteert
  PREMIUM

  Rheden wil anderhalve hectare van Brummen opkopen: één woningbe­zit­ter profiteert

  De gemeente Rheden wil anderhalve hectare van Brummens grondgebied overkopen. Reden is de bouw van een nieuwe woonwijk op het terrein van het voormalige tuincentrum in Laag-Soeren, dat precies op de grens ligt. Eén al bestaande woning zou na de grenscorrectie bij de gemeente Rheden gaan horen. Deze zou dan minder onroerendezaakbelasting (ozb) hoeven te betalen, die is namelijk lager in Rheden. Voor de overige bestaande woningen betreft het alleen het achtererf