Het stationsgebouw in Vorden staat al meer dan twaalf jaar leeg. Magdalena Haverkamp en Michael Brink hopen er na de zomer van 2022 een chocolaterie te openen.
Volledig scherm
PREMIUM
Het stationsgebouw in Vorden staat al meer dan twaalf jaar leeg. Magdalena Haverkamp en Michael Brink hopen er na de zomer van 2022 een chocolaterie te openen. © Archief/Judah Bolink

Eindelijk duidelijkheid: dit komt er in het al jaren leegstaande stationsgebouw in Vorden

Het had heel wat voeten in de aarde, maar er is eindelijk een bestemming gevonden voor het stationsgebouw in Vorden. Chocolaterie Magdalena - nu nog gevestigd in het Ludgerusgebouw in Vierakker - trekt in het sterk vervallen pand van Nico van Goethem dat al ruim twaalf jaar leeg staat.

2 reacties

  • Ankie Bronckhorst

    1 jaar geleden
    Belachelijk en niet te verkopen aan inwoners en andere ondernemers in Bronckhorst! 200.000 subsidie aan een chocolatier? Als inwoner zie ik mijn zuurverdiende belastinggeld liever aan iets van algemeen belang besteed worden. Ik denk dat de vraagprijs een reële prijs is in Vorden en als ondernemer moet je zelf ook een risico nemen. Anders moet je het niet doen. Maar een gift van 2 ton dat kan en mag niet doorgaan gemeenteraad! Kunnen er geen appartementen in?
  • Ronald Huberts

    1 jaar geleden
    200.000€ Subsidie van de gemeente om chocolaatjes te verkopen? Daarnaast nog meer subsidie om die toko in de lucht te houden? En dit betaalt de burger klakkeloos? Hoeveel personen komen daar dan binnen? een klant per uur? Gratis geld uit Bronkhorst, wie volgt? Een ballonnen winkel ? een goudvis speciaalzaak?