Een nasleep van een van de vele ongelukken die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden op de N346, waar de Almense- en Lochemseweg elkaar kruisen.
Volledig scherm
PREMIUM
Een nasleep van een van de vele ongelukken die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden op de N346, waar de Almense- en Lochemseweg elkaar kruisen. © GinoPress B.V.

Gelderland maakt haast met rotonde bij gevaarlijk kruispunt N346 bij Almen, maar financiering is nog niet rond

Komt er nu wel of niet een rotonde op het gevaarlijke kruispunt op de N346, waar de Lochemseweg en Almenseweg bij elkaar komen? De provincie Gelderland publiceerde al een ontwerpbesluit, maar de financiering is nog niet rond. Het idee is dat de gemeente Bronckhorst meebetaalt, maar een besluit is nog niet genomen. ,,De tijd wordt krap.’’

0 reacties

  1. Kinderboerderij in Zutphen gered na noodkreet: ‘Nu ben ik een blije en optimistische voorzitter’
    PREMIUM

    Kinderboer­de­rij in Zutphen gered na noodkreet: ‘Nu ben ik een blije en optimisti­sche voorzitter’

    De situatie leek vier maanden geleden nog uitzichtloos. Kinderboerderij De Schouw kampte met een ernstig tekort aan bestuursleden en vrijwilligers en had een gebrek aan geld. Voorzitter Hanna Beuling luidde in de Stentor de noodklok en betwijfelde of de kinderboerderij zou overleven. Haar noodkreet heeft geholpen: De Schouw verwelkomde vijf nieuwe mensen en kreeg er een flinke hap geld bij.