Gert-Jan Stolte stond zeven jaar als werknemer in Ringfoto Drent. Nu is hij eigenaar van de onderneming. Na het faillissement heeft hij het bedrijf overgenomen voor een doorstart.
Volledig scherm
PREMIUM
Gert-Jan Stolte stond zeven jaar als werknemer in Ringfoto Drent. Nu is hij eigenaar van de onderneming. Na het faillissement heeft hij het bedrijf overgenomen voor een doorstart. © Arjan Gotink

Gert-Jan Stolte neemt failliete Zutphense fotozaak over: ‘Zonder personeel heeft het bedrijf wel toekomst’

Gert-Jan Stolte (34) uit Warnsveld is in één week van werknemer naar werkloos naar ondernemer geswitcht. Hij neemt de failliete zaak Ringfoto Drent in Zutphen over en gaat onder de naam Foto Stolte verder in het pand aan de Turfstraat. Waarom durft hij het aan een zaak over te nemen die net over de kop is gegaan?

 1. Zutphens muziektheater zoekt Evita, voor de gelijknamige musical: ‘Ze moet krachtig én klein kunnen zingen’
  PREMIUM

  Zutphens muziekthea­ter zoekt Evita, voor de gelijknami­ge musical: ‘Ze moet krachtig én klein kunnen zingen’

  Bij 's-Gravenstad Muziektheater Zutphen zijn ze naarstig ‘op zoek naar Evita’. Een dame die de hoofdrol kan vertolken in de gelijknamige musical over de wereldberoemde en invloedrijke echtgenote van de Argentijnse president Juan Peron. De musical staat gepland voor maart 2022. ,,We hebben nu tenminste weer iets om naar uit te kijken’’, zegt 's-Gravenstad-voorzitter Arie Kwak.
 2. Wethouder Zutphen vindt het nog te vroeg in actie te komen voor ziekenhuis: ‘We weten nog te weinig’
  PREMIUM

  Wethouder Zutphen vindt het nog te vroeg in actie te komen voor ziekenhuis: ‘We weten nog te weinig’

  Ruim vijf jaar geleden dreigde de rechtbank uit Zutphen te verdwijnen. Het leidde tot grote protesten in Zutphen. Toenmalig burgemeester Arnold Gerritsen ging zelf voorop en sprak honderden actievoerders toe op een koffer voor de rechtbank. Nu de onzekerheid over de toekomst van het ziekenhuis in Zutphen toeneemt, blijft het stil bij de burgemeester en wethouders van Zutphen. Hoe kan dat?
 1. Agent schuldig verklaard voor moord op George Floyd
  Play

  Agent schuldig verklaard voor moord op George Floyd

 2. Café Biessels is er klaar voor, zelfs plafond is geschilderd
  Play

  Café Biessels is er klaar voor, zelfs plafond is geschil­derd