Volledig scherm
PREMIUM
Ger Visser komt aan bij de rechtbank in Almelo. © Emiel Muijderman

Gevallen vastgoedbaas Visser voorlopig vrij, maar nasleep duurt voort

Ex-Eurocommercebaas Ger Visser (65) komt na drie maanden cel voorlopig vrij. Maar daarmee zijn Ger Sr. en de familie Visser uit Gorssel nog lang niet verlost van de rechtszaken. De nasleep van het faillissement van Eurocommerce duurt voort. Op dit moment lopen twee strafzaken en een civiele zaak tegen de familie Visser. Hoe zit dat?

Ger Visser is voorlopig vrijgelaten, wat gaat er nu gebeuren?

Dinsdag bepaalde de rechtbank in Den Bosch in een zogenoemde regiezitting dat Ger Visser zijn proces in vrijheid mag afwachten. Deze aparte strafzaak gaat over vervalste documenten die Visser wilde inbrengen in een eerder hoger beroep rond het faillissement van Eurocommerce. Dat hoger beroep werd na zijn aanhouding in oktober uitgesteld.

 1. Luuk Nengerman uit Zutphen bewondert oud-klasgenoot Duncan Laurence: ‘Knap wat hij heeft bereikt’

  Luuk Nengerman uit Zutphen bewondert oud-klasgenoot Duncan Laurence: ‘Knap wat hij heeft bereikt’

  De Zutphense muzikant Luuk Nengerman zat zes jaar geleden in de klas bij Songfestivalwinnaar Duncan Laurence. ,,We deden tegelijkertijd de vooropleiding voor de Rockacademie in Tilburg en waren allebei nog zoekende als muzikant’’, zegt gitarist Nengerman, bekend van de tributebands Touch of Toto en H6. ,,We haalden allebei de Rockacademie. Ik haakte af, het voelde voor mij als een keurslijf. Duncan ging door en ik vind het razendknap wat hij in zes jaar tijd heeft bereikt.’’
 2. Vordenaar Marcel Bugter is 'ongeneeslijk francofiel’
  PREMIUM

  Vordenaar Marcel Bugter is 'ongenees­lijk francofiel’

  Marcel Bugter ontving donderdag de Médaille Paul Belmondo, een hoge Franse onderscheiding. De 66-jarige Vordenaar zet zich al decennialang in om de Franse taal en cultuur op de kaart te krijgen. Hij deed dat tot voor kort onder andere als bestuurslid van Alliance Française Zutphen én landelijk voorzitter van de Alliance Française des Pays-Bas. Hoe Frans is Bugter? We leggen hem enkele duivelse dilemma's/dilemmes diaboliques voor.