Blije gezichten bij De Plotter, een aantal jaren geleden. De school gaat na de zomer zelf buitenschoolse opvang verzorgen. Die mededeling kwam bij kinderopvangorganisatie Dikkertje Dap hard binnen.
Volledig scherm
PREMIUM
Blije gezichten bij De Plotter, een aantal jaren geleden. De school gaat na de zomer zelf buitenschoolse opvang verzorgen. Die mededeling kwam bij kinderopvangorganisatie Dikkertje Dap hard binnen. © Patrick van Gemert/Zutphens Pers

Grote veranderingen op komst rondom kinderopvang in Zutphen: ‘Wij laten ons zeker niet wegsturen’

In de gemeente Zutphen is onrust ontstaan rondom meerdere kinderopvanglocaties. Stichting Archipel, een grote onderwijsorganisatie waar veel basisscholen onder vallen, gaat zelf kinderopvang verzorgen in eigen beheer. Dat betekent dat contracten met andere kinderopvangaanbieders worden opgezegd.

  1. ‘Berkelbever’ heeft zich nog niet opnieuw laten zien, maar ‘betekent niet dat hij er niet meer is’
    PREMIUM
    video

    ‘Berkelbe­ver’ heeft zich nog niet opnieuw laten zien, maar ‘betekent niet dat hij er niet meer is’

    Voor liefhebbers van flora en fauna was het heugelijk nieuws, eind vorige maand. Voor het eerst sinds mensenheugenis was een levende bever waargenomen in rivier de Berkel. Het knaagdier liet zich zelfs een tijd lang filmen en volgen nabij Eefde en Almen. Sindsdien werd de bever niet meer waargenomen. Was het een eenmalig bezoek? ,,Ik geloof dat niet. Ik denk juist dat nog veel bevers zullen volgen.”