In de Hanzehal werden afgelopen woensdag de stembiljetten van 9 stembureaus opnieuw geteld nadat partij Burgerbelang daartoe opriep.
Volledig scherm
PREMIUM
In de Hanzehal werden afgelopen woensdag de stembiljetten van 9 stembureaus opnieuw geteld nadat partij Burgerbelang daartoe opriep. © Jeroen Jazet

Hertelling Zutphen: PvdA krijgt meer stemmen, maar zetelverdeling blijft hetzelfde

De hertelling van de stemmen voor de gemeenteraadsverkiezingen in Zutphen heeft geen verschillen in de zetelverdeling veroorzaakt. De lokale partij Burgerbelang twijfelde aan de uitkomst, vroeg de hertelling aan in de hoop op een extra zetel, maar kreeg die niet.

0 reacties

  1. Hoe Coen (45) uit Lochem de bergen en vulkanen van Mexico trotseert: ‘Hoop dat de meren zichtbaar zijn’
    PREMIUM

    Hoe Coen (45) uit Lochem de bergen en vulkanen van Mexico trotseert: ‘Hoop dat de meren zichtbaar zijn’

    ,,Eerlijk: een hike als dit is inmiddels echt een eitje voor me”, roept Coen van den Akker (45), en loopt met ferme pas door. We bevinden ons bovenop de Mexicaanse vulkaan Nevado de Toluca, op ruim 4600 meter hoogte. De ijle lucht maakt ademen lastig, de uitzichten maken dat echter goed en zijn letterlijk adembenemend. Van den Akker, afkomstig uit het Lochemse buurtschap Groot Dochteren, is toergids bij zijn eigen Naranja Tours. En is gevestigd in Mexico Stad.