Jeffrey Groeneweg/Qphoto
Volledig scherm
PREMIUM
© Jeffrey Groeneweg/Qphoto

Honderden Lochemers hebben ‘geluk’: door foutje kregen ze uitnodiging voor coronavaccinatie

Een grote groep patiënten van de huisartsenpraktijk Roijé in Lochem heeft per abuis een uitnodigingsbrief ontvangen voor de coronavaccinatie. Volgens huisarts Matthijs Roijé is er iets fout gegaan met een bestand dat aangeleverd moest worden.

8 reacties

 • Joris Goedbloed

  1 jaar geleden
  Het is mij een volstrekt raadsel wat het geluk is aan deze situatie. Soms krijg ik de indruk dat de Belgische eigenaren van de Gelderlander ook in vaccin aandeeltjes doen...
 • Jan Peters

  1 jaar geleden
  Pieter, serieus, we weten het nu wel. Moet je dit echt 300x herhalen?
 • Joep Meij

  1 jaar geleden
  Fijn voor al die mensen en voor ons want hoe meer gevaccineerden, des te eerder alles weer het oude word
 • Daan Janssen

  1 jaar geleden
  Keer op keer blijkt dat er heel veel mensen niet op komen dagen. Moeten we dan niet af van het systeem van oproepen en afspraak maken? Dat is allemaal verloren tijd.
 • richy vervuurt

  1 jaar geleden
  Foutje ja ja. De hele inenting is een foutje. Andere landen zijn veel verder maar Nederland krijg de inenting maar niet onder controle. Ja en dan heb je nog de ontkenners dat er niets an de hand is.
 1. Nicoline was maanden bezig met speurtocht rond mysterieus koffertje (en nu is het opgelost)
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Nicoline was maanden bezig met speurtocht rond mysterieus koffertje (en nu is het opgelost)

  In de weggeefkast van Nicoline Franke in Zutphen lag pas geleden ineens een mysterieus koffertje. Daarin paspoorten, rijbewijzen, een trouwboekje en wat kleine zwart-witfoto’s. De naam die in de papieren voorkwam: Plagge. Nicoline plaatste berichten in de Stentor-rubriek Lezers voor Lezers en op deze site verscheen een artikel. Nu heeft Nicoline beet. Het mysterie van het koffertje is opgelost.
 2. Lastig oefenexamen op Kompaan College? Stuur screenshot naar docent en je krijgt uitlegfilmpje: ‘Winst voor het onderwijs’
  PREMIUM

  Lastig oefenexa­men op Kompaan College? Stuur screenshot naar docent en je krijgt uitlegfilm­pje: ‘Winst voor het onderwijs’

  Dat corona naast een hoop ellende toch ook wat goeds heeft gebracht, merken nu ook de docenten die eindexamenleerlingen begeleiden. Dit zijn de dagen waarin die leerlingen veelal thuis nog hard aan het blokken zijn voor de eindexamens. ,,Voorheen hadden docenten en leerlingen dan weinig contact meer, nu krijgen docenten met regelmaat nog even een vraag om wat extra uitleg”, zegt directeur Roos Willemsen van het Kompaan College Zutphen-Vorden.