Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP XTRA

Identiteit fietsvandalen in Zutphen bekend

De identiteit van drie vandalen is bekend bij de politie Zutphen. De politie riep begin deze week op social media de vandalen op om zich te melden, anders werd beelden van de raddraaiers op internet gezet.

Vier dagen na de oproep maakte de politie Zutphen bekend dat de identiteit van drie jongens bekend is. Het gaat om drie 18-jarige jongens uit Zutphen.

De politie verspreidde de oproep nadat zij beelden had gezien van vernielingen aan met name fietsen. Op de kruising Spittaalstraat/Martinetsingel en de kruising Spittaalstraat/Graaf Ottosingel/Gerard Doustraat werden rond 17 januari fietsen vernield of in het water gegooid.

De politie riep maandag ook slachtoffers op van wie een fiets vernield of in het water is gegooid zich te melden om aangifte te doen.

}xml:space="preserve">
Download hier de nieuwe app van de Stentor!Klik hier voor iPhone/iPad .. of hier voor Android (bijv. Samsung)
  1. Abdul (35) kan kinderen weer knuffelen dankzij familiekamer in gevangenis Zutphen: ‘Net als thuis’
    PREMIUM
    video

    Abdul (35) kan kinderen weer knuffelen dankzij familieka­mer in gevangenis Zutphen: ‘Net als thuis’

    Op bezoek bij papa in de bajes kan voor kinderen doodeng zijn. Niet vanwege papa, maar door de onpersoonlijke bezoekruimte met al die grote kerels. De gevangenis in Zutphen vindt het belangrijk dat vaders contact met hun kinderen houden. Want zij hoeven niet gestraft te worden voor de fout van hun ouder. Daarom is er nu de familiekamer, waarin het gezin samen kan zijn zonder toezicht. De Stentor neemt een kijkje.