Eén van de waterstofbussen die momenteel al in Nederland rijden. Deze bus is niet te vergelijken met de waterstofbussen die in Zutphen en omgeving gaan rijden. Zo heeft deze bus een tank achter de bus hangen. In Zutphen komt die bovenop de bus.
Volledig scherm
PREMIUM
Eén van de waterstofbussen die momenteel al in Nederland rijden. Deze bus is niet te vergelijken met de waterstofbussen die in Zutphen en omgeving gaan rijden. Zo heeft deze bus een tank achter de bus hangen. In Zutphen komt die bovenop de bus. © ANP

In een waterstofbus naar werk of school in Zutphen en omgeving, dit ga je er volgend jaar van merken

videoZonder gehobbel en lawaai 's ochtends van je huis naar je werk of naar school rijden. Busreizigers kunnen vanaf eind volgend jaar handenwrijvend de bus instappen in Zutphen en omgeving. Vervoerder Arriva ruilt dan tien vervuilende dieselbussen in voor waterstofvarianten en dat ga je als reiziger merken.

 1. Maaltijdbezorger in Zutphen beschuldigd van verkrachting na levering broodje shoarma
  PREMIUM

  Maaltijdbe­zor­ger in Zutphen beschul­digd van verkrach­ting na levering broodje shoarma

  Een vrouw die beweert dat ze verkracht is door een maaltijdbezorger vertoonde vlak erna wel heel ‘wispelturig’ gedrag, zoals de officier van justitie in Zutphen het noemde. Ze belde meerdere keren naar de zaak en vroeg dan geld, ze ging er zelfs een keer naar toe met een baksteen en zou de bezorger in kwestie een bloedlip hebben geslagen. Justitie eist twee jaar celstraf voor de verkrachting.
 1. Brandweer in de regio druk met schade door storm
  Play

  Brandweer in de regio druk met schade door storm

 2. A15 dwars door Helhoek: buurtbewoners blijven in spanning
  Play

  A15 dwars door Helhoek: buurtbewo­ners blijven in spanning