Volledig scherm
De politie heeft een man van 60 aangehouden voor woninginbraken in de Hofstraat in Warnsveld. © Politie Zutphen

Inbreker van 60 uit Warnsveld aangehouden tijdens woninginbraak

De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag een 60-jarige inbreker op heterdaad betrapt aan de Hofweg in Warnsveld. De man uit Warnsveld had ervoor al tuinspullen gestolen bij een andere woning in dezelfde straat.

De inbreker viel op omdat hij zich rond 2.50 uur verdacht gedroeg in de Hofstraat. Politieagenten in burger volgden de man en kwamen in actie toen hij probeerde in te breken bij een woning aan De Hofstraat. 

Na zijn aanhouding bleek de man in een tas die hij bij zich had tuinspullen te hebben die hij bij een andere woning had gestolen. De man zit nog vast op het politiebureau en wordt dinsdag verhoord.

  1. Als het nodig is, gaat wielerheld Theo gauw weer de baan op
    PREMIUM
    video

    Als het nodig is, gaat wielerheld Theo gauw weer de baan op

    Een zwart gat? Welnee. Het leven van Theo Ankoné gaat gewoon door na het neerzetten van een nieuw werelduurrecord wielrennen op een buitenbaan voor tachtigplussers (30 kilometer en 603 meter). De 85-jarige Warnsvelder geniet intens na van het huzarenstukje dat hij donderdagavond leverde in Geleen. En Turbo Theo waarschuwt zijn mogelijke opvolger alvast: ,,Als iemand anders mijn record dit jaar nog verbetert, krijgen ze in Limburg weer met mij te maken. Dan waag ik onmiddellijk een nieuwe poging.’’