Eén van de gebouwen van het Isendoorn College in Warnsveld.
Volledig scherm
PREMIUM
Eén van de gebouwen van het Isendoorn College in Warnsveld. © archief

Intern rapport over examens: ‘Isendoorn College in Warnsveld bij slechtst scorende scholen van Nederland’

Het slagingspercentage van examenleerlingen van het Isendoorn College in Warnsveld lag afgelopen schooljaar ver onder het landelijk gemiddelde. De middelbare school hoorde zelfs tot de 25 procent slechtst presterende scholen van Nederland. 

0 reacties

 1. Nooit meer in Zutphen een harinkje happen bij Carel: ‘Ik hoorde alles, van wieg tot graf’
  PREMIUM
  VIDEO

  Nooit meer in Zutphen een harinkje happen bij Carel: ‘Ik hoorde alles, van wieg tot graf’

  Hoek Overwelving-Nieuwstad, viskar, Carel: als Zutphense visliefhebber wist je niet beter. Op elke doordeweekse dag kon je er terecht voor je harinkje of broodje makreel. Én voor een goed gesprek met Carel Peters. De bestelling lag meestal al klaar, want Carel wist precies wie wanneer kwam. De visliefhebbers zullen nog steeds komen. Maar Carel niet meer. De 65-jarige Zutphenaar pakte donderdag - na bijna 17 jaar trouwe dienst - zijn laatste maaltjes in.
 2. Brummen verscherpt regels carbidschieten: ‘Door vuurwerkverbod is weg naar carbidschieten korter’
  PREMIUM
  1

  Brummen verscherpt regels carbid­schie­ten: ‘Door vuurwerk­ver­bod is weg naar carbid­schie­ten korter’

  Nu landelijk geen knalvuurwerk meer mag worden afgestoken tijdens de jaarwisseling, voorziet de gemeente Brummen dat carbidschieten populairder wordt. Om ongevallen te voorkomen, is ze er vroeg bij en verscherpt de regels voor de regionale traditie. ,,We moeten niet hebben dat het reguliere vuurwerk verboden wordt en Jan en alleman overgaat tot carbidschieten, met alle risico’s van dien.”