Volledig scherm
De auto van Jelle, na de brand. © Jelle de Wit/Facebook

Jelle gaat viraal met hilarische video nadat zijn auto bij Brummen in brand vliegt: ‘Soms heb je van die dagen...Gvd’

Video‘Ja kinders, soms heb je van die dagen dat je denkt wat moet ik hier weer mee. Godverredomme!’ Door deze uitspraak is Jelle de Wit in één keer een bekende Nederlander. De inwoner van Dieren maakte een week geleden een korte video nadat zijn Fiat vlakbij de Cortenoeversebrug in Brummen in brand was gevlogen. 

Het filmpje, waarop te zien is hoe de vlammen uit de auto slaan die op de rijbaan staat, is inmiddels al meer dan 500.000 keer bekeken. Op Dumpert.nl staat het momenteel op plek vijf van de best bekeken en best gewaardeerde filmpjes.

De Wit plaatste het filmpje ook op zijn Facebookpagina. ‘Dames en heren tot u spreekt een dumpert held.... ik ben trots!!!!!* update 1 vanavond komt dumpert nazorg langs.... daarna door naar radio 538!’, verkondigt hij trots.

Uit zijn profiel blijkt dat hij in Dieren woont en als truckchauffeur werkt bij afvalverwerker Circulus-Berkel. 

Volledig scherm
Dumpert kwam voor na-zorg © Jelle de Wit/Facebook
  1. Geelvinck Museum moet definitief weg uit Huis de Wildeman in Zutphen

    Geelvinck Museum moet definitief weg uit Huis de Wildeman in Zutphen

    Het Geelvinck Muziek Museum moet 1 september weg zijn uit het rijksmonument Huis de Wildeman. De gemeente Zutphen wil het pand verkopen aan het Wijnhuisfonds. Het Geelvinck Museum mag tot 1 september in het pand blijven, zodat het jaarlijkse Fortepiano Festival deze zomer door kan gaan. Denkt de gemeente. Volgens Geelvinck-directeur Jurn Buisman kan het festival alleen doorgaan als het museum tot medio november in Huis de Wildeman mag blijven.