Kelly’s aan drank verslaafde vader stierf alleen in een Zutphens flatje: ‘Hij hield van iedereen, behalve van zichzelf’

VIDEOHaar aan alcohol verslaafde vader Geert-Jan stierf in oktober 2016 op 58-jarige leeftijd in een flatje in het Waterkwartier in Zutphen, met zijn parkietje Kiko als enige getuige. Hij lag meerdere weken dood op zijn bank, omringd door stapels post en afval, en met niets anders in huis dan jenever en eieren. Een misdrijf werd uitgesloten, maar een exacte doodsoorzaak kon niet worden vastgesteld.

1 reactie

 • P Van de Kaa

  1 maand geleden
  Jammer dat ze het geld lenen sneaky en gehaaid noemt. Mensen schamen zich vaak, moeten hun verslaving bekostigen en denken / hopen dat het niet opvalt als ze de vraag verdelen over meerdere mensen, waardoor je per ondividu minder vaak geld vraagt. En de kans dus ook groter is dat je iets kan lenen. Dit meganisme komt voort uit de verslaving, niet uit slinksheid.
 1. Pas in 2022 duidelijkheid over toekomst van intensive care en spoedeisende hulp in ziekenhuis Zutphen
  PREMIUM

  Pas in 2022 duidelijk­heid over toekomst van intensive care en spoedeisen­de hulp in ziekenhuis Zutphen

  Gelre ziekenhuizen verwacht pas komend jaar duidelijkheid over mogelijke sluitingen van afdelingen in het ziekenhuis in Zutphen. Gelre onderzoekt welke zorg het waar blijft aanbieden en sloot eerder in de Stentor niet uit dat spoedeisende hulp (SEH) of intensive care (ic) in Zutphen verdwijnt. Het bestuur heeft het onderzoek op een lager pitje gezet vanwege het oplaaiende coronavirus.