Volledig scherm
PREMIUM
Het pand Hoofdstraat in Gorssel, dat bestemd is voor een kliniek voor plastische chirurgie, maar dat al geruime tijd leeg staat. © Foto archief

Kliniek plastische chirurgie in Gorssel dit jaar open

Een borstvergroting? Een correctie van de neus? Of toch een penisverdikking? De kans is groot dat  deze behandelingen  dit najaar in Gorssel kunnen worden uitgevoerd.  A Klinieken,  een kliniek voor plastische chirurgie,  verwacht dan eindelijk haar deuren te openen. 

Initiatiefnemer A Klinieken zegt dat er weliswaar in of bij het pand momenteel nog niets zichtbaars te zien is, maar dat er ‘achter de schermen wel veel werk verzet wordt’.

  1. Kinderdagverblijven Zutphen gaan voorlopig nog geen niet ingeënte kinderen weren
    PREMIUM

    Kinderdag­ver­blij­ven Zutphen gaan voorlopig nog geen niet ingeënte kinderen weren

    Zutphen staat bekend om haar lage vaccinatiegraad. Onlangs werd bekend dat op dit moment 84,9 procent van de inwoners is gevaccineerd. De overheid is bezig nieuw beleid te maken, dat tegen het einde van dit jaar wordt verwacht. Is er straks de mogelijkheid niet ingeënte kinderen van kinderdagverblijven te weren, of komt er zelfs een vaccinatieplicht? Kinderdagverblijven in Zutphen gaan, in tegenstelling tot instellingen elders in het land, voorlopig nog niet weren.