Een videostill van de arrestatie. De 18-jarige man uit Eefde werd bij het zwembad in Almen aangehouden door agenten. Volgens de politie sloeg de man een van de agenten tegen het hoofd.
Volledig scherm
PREMIUM
Een videostill van de arrestatie. De 18-jarige man uit Eefde werd bij het zwembad in Almen aangehouden door agenten. Volgens de politie sloeg de man een van de agenten tegen het hoofd. © Facebook

Man (18) moet voor politierechter verschijnen voor slaan agent bij zwembadrel in Almen

De 18-jarige Eefdenaar die zondag is opgepakt bij het openluchtzwembad in Almen, moet zich verantwoorden voor de politierechter. Dit zegt het Openbaar Ministerie. Hij wordt ervan beschuldigd een agent te hebben geslagen tijdens zijn aanhouding.

  1. Een coronakermis, zo ziet dat eruit in Zutphen: ‘Geweldig dat er weer wat te doen is’
    PREMIUM
    video

    Een coronaker­mis, zo ziet dat eruit in Zutphen: ‘Geweldig dat er weer wat te doen is’

    Polsbandjes voor kinderen onder de achttien jaar, attracties vol met anderhalvemeterwaarschuwingen en een eenrichtingsweg over het kermisterrein. Vanaf vandaag kunnen Zutphenaren losgaan op de kermis. Weliswaar op een andere plek dan voorheen, maar wel met dezelfde attracties. Talloze maatregelen moeten ervoor zorgen dat Zutphenaren zich tot en met zondag coronaproof kunnen vermaken op de kermis.