Volledig scherm
2016-11-01 15:09:05 AMSTERDAM - Een verkeersregelaar aan het werk. ANP XTRA LEX VAN LIESHOUT © anp

Meer verkeersregelaars in Zutphen door overeenkomst

Eddy Verschuren, mede-eigenaar van JOB4S verkeersregelaars en Herman Roord, directeur GelreWerkt!, hebben de samenwerking bekrachtigd met een overeenkomst. 

Het doel is om in september met de eerste screening van kandidaten te beginnen, zodat het personeelsbestand met 15 tot 20 verkeersregelaars per jaar wordt uitgebreid. 

JOB4S verkeersregelaars in Zutphen heeft nog een zusterbedrijf in Deventer. Beide bedrijven zijn een begrip in de regio voor het inzetten van regelaars voor onder meer ondersteunende taken in het verkeer.

  1. Warnsveldse warmtewimpel wordt toch in ontvangst genomen door Gilze en Rijen

    Warnsveld­se warmtewim­pel wordt toch in ontvangst genomen door Gilze en Rijen

    Vierenzeventig jaar en elf maanden stond het Nederlands warmterecord. In de tuin van de Warnsveldse huisarts Thate werd op 23 augustus 1944 38,6 graden gemeten. Reden voor een groots feest in het dorp, nu, 75 jaar later. Dat het record net voor de meet gesneuveld is doordat het in Gilze en Rijen vorige maand 40,7 graden werd, mag de pret niet drukken. Daags voor het feest is er commotie over totaal iets anders: is er iemand uit Gilze en Rijen die de warmtewimpel als symbolisch stokje in ontvangst wil nemen?