Mehmetali Görmez bij het huidige voetbalveldje bij de Gerard Doustraat. Een veld vol met kuilen en hondendrollen. Als het aan de jonge Zutphenaar ligt dan komt er zo snel mogelijk een Cruyff Court.
Volledig scherm
PREMIUM
Mehmetali Görmez bij het huidige voetbalveldje bij de Gerard Doustraat. Een veld vol met kuilen en hondendrollen. Als het aan de jonge Zutphenaar ligt dan komt er zo snel mogelijk een Cruyff Court. © Archieffoto Jeroen Jazet

Mehmetali (20) krijgt politieke steun in zoektocht naar eerste Cruyff Court in Zutphen

Een plek waar jongeren samen kunnen komen en kunnen sporten. Mehmetali Görmez (20) strijdt al een jaar voor een Cruyff Court in de wijk Waterkwartier om dit mogelijk te maken. In zijn zoektocht vindt hij nu politieke steun. Meerdere raadsleden vragen de gemeente Zutphen om jaarlijks geld vrij te maken voor het onderhoud van een Cruyff Court.

 1. Peter (58) wacht met telefoon en mes in de hand op stalker van stiefdochter: ‘Ik weet wat voor gek het is’
  PREMIUM
  7

  Peter (58) wacht met telefoon en mes in de hand op stalker van stiefdoch­ter: ‘Ik weet wat voor gek het is’

  Hij had een mes bij zich om zichzelf te kunnen verdedigen. Peter van der H. uit Eefde probeerde de man die zijn stiefdochter stalkte ‘alleen maar van zich af te houden’ en vindt zelf dat hij onschuldig is aan de steekpartij waar hij van verdacht wordt. Toch wilde hij graag door de rechtbank vervolgd worden voor het incident in oktober 2020. ,,Ik zit hier om vrijgesproken te worden.”
  Eefde