Het bekerduel tussen de junioren van FC Zutphen en Sparta Enschede ontaarde in een strafschoppenthriller. Maar liefst 66 penalty's waren er nodig om een winnaar aan te wijzen.
Volledig scherm
Het bekerduel tussen de junioren van FC Zutphen en Sparta Enschede ontaarde in een strafschoppenthriller. Maar liefst 66 penalty's waren er nodig om een winnaar aan te wijzen. © Archief/Arjan Gotink

Na 66 strafschoppen krijgt bekerduel tussen FC Zutphen en Sparta Enschede pas een winnaar: ‘Ik heb dit nog nooit meegemaakt’

Je hebt strafschoppenseries waar maar geen einde aan komt. De junioren van FC Zutphen onder 17-1 en Sparta Enschede onder 17-1 maakten het zaterdag wel heel erg bont en spannend. Maar liefst 66 penalty’s en de lokale VAR moesten er aan te pas komen voordat er een winnaar bekend was in het bekerduel.

  1. Nick uit Zutphen pokert even niet om de pegels, maar om de sportieve roem: ‘Ook dat geeft best een kick hoor’
    PREMIUM

    Nick uit Zutphen pokert even niet om de pegels, maar om de sportieve roem: ‘Ook dat geeft best een kick hoor’

    Wat nu? Dat dacht pokeraar Nick Straalman toen het wereldwijde onlineplatform Pokerstars in Nederland in de ban werd gedaan. ‘Komt er een einde aan mijn digitale pokeravontuur?’, vroeg de 32-jarige Zutphenaar zich af. Nee, want Nick vond een alternatief: de site van het ONK Poker. Hij speelde kort na de jaarwisseling op zijn laptop een voorronde, won die en plaatste zich meteen maar even voor de finale van de open nationale titelstrijd.