Patricia Otto met haar hondje Doortje. De Zutphense strijdt voor een losloopgebied in de Zutphense nieuwbouwwijk Noorderhaven.
Volledig scherm
PREMIUM
Patricia Otto met haar hondje Doortje. De Zutphense strijdt voor een losloopgebied in de Zutphense nieuwbouwwijk Noorderhaven. © Ronald Hissink

Na waarschuwing van boa’s is Patricia (58) het zat: ze wil hondenlosloopplek voor haar Doortje in Zutphen

In alle wijken van Zutphen is een hondenlosloopgebied te vinden, maar niet in de nieuwbouwwijk Noorderhaven. Dat steekt hondenbezitters als Patricia Otto (58). Ze willen hun hond ook zonder riem kunnen uitlaten. ,,Voor een hond is het belangrijk om te kunnen rennen.’’

1 reactie

 • R Barlaeus

  2 maanden geleden
  Het is wel erg vreemd dat opgetreden wordt wanneer een klein hondje buiten niet aangelijnd is terwijl in Nederland 3 miljoen katten zijn waarvan de helft de buiten losloopt en overal zit te pissen en kakken en daarbij ook vogels doodt. Katten moeten niet buiten loslopen.
 1. Zij verloren hun 12-jarige Rowen bij ramp met MH17: ‘Het zal wel weer een gekkenhuis worden’
  PREMIUM

  Zij verloren hun 12-jarige Rowen bij ramp met MH17: ‘Het zal wel weer een gekkenhuis worden’

  Ze staan in vol ornaat in de deuropening van hun woning in de wijk Leesten in Zutphen, Peter Bats en zijn vrouw Jessica. Klaar voor een lange dag in de rechtbank in Schiphol. Vandaag is de uitspraak in het proces tegen drie Russen en één Oekraïner die een coördinerende rol zouden hebben gehad bij het neerhalen van vlucht MH17. Peter verloor zijn zoon Rowen (12) bij die ramp: ,,De straf kan nooit hoog genoeg zijn.”
 2. Welk bedrijf gaat dit grote distributiecentrum bij entree van Zutphen huren?
  PREMIUM

  Welk bedrijf gaat dit grote distribu­tie­cen­trum bij entree van Zutphen huren?

  Wat voor producten er straks worden verspreid door de regio is nog niet bekend, maar duidelijk is wel dat een nieuw distributiecentrum in Zutphen straks niet te missen is. Op bedrijventerrein de Mars is een ontwikkelaar begonnen met de sloop van het enorme bedrijfscomplex waar voorheen Solidus Solutions zat. Eind komend jaar moet er een gloednieuw distributiecentrum van zo'n 19.000m2 - grofweg acht voetbalvelden groot - uit de grond zijn gestampt.