Volledig scherm
PREMIUM
Het Broederenklooster in Zutphen. Afgelopen maart begon de verbouwing van het voormalige museum tot een boutiquehotel. Dit is de achterzijde met de tuin van het klooster. © Archieffoto Patrick van Gemert/Zutphens Pers

Nieuw hotel-restaurant in Zutphen strikt voormalig sterrenchef

Niels Minkman wordt verantwoordelijk voor het eten en drinken in het nieuwe hotel-restaurant dat aankomend voorjaar in het Broederenklooster in Zutphen opent. Minkman (38) runde jarenlang een hotel-restaurant in Zwitserland, waar hij een Michelinster ontving.

Anton de Lange schuift de ambities van het nieuwe hotel-restaurant in het Broederenklooster in Zutphen niet onder stoelen of banken. De eigenaar van het Broederenklooster heeft voormalig sterrenchef Niels Minkman gestrikt als zogenaamd Food and Beverage-manager. Minkman wordt hierdoor verantwoordelijk voor het eten en drinken in het nieuwe hotel-restaurant.