Volledig scherm
PREMIUM
Kringloopwinkel Re-Sell verhuist na 22 jaar van Doetinchem naar Zutphen. © Patrick van Gemert/Zutphens Pers

Nieuwe kringloopwinkel Zutphen biedt klant ook mogelijkheid eigen spullen te verkopen

Zutphen is een kringloopwinkel rijker. Joyce Aalbers en Harald Esman zijn met hun bedrijf Re-Sell vanuit Doetinchem verhuist naar Zutphen. Ze zijn neergestreken op de Pollaan, in een 1500m2 groot pand aan het winkelplein waar ook de Gamma, Welkoop en Praxis te vinden zijn.

Van buiten is nog niet goed te zien dat het pand een nieuwe invulling heeft. De posters die Joyce en Harald ter promotie van hun winkel hebben gemaakt, zijn nog niet goedgekeurd door de gemeente. Van binnen oogt het ook nog wat leeg, maar Re-Sell is dan ook amper een week open. En dan is 1500 vierkante meter wel groot.

  1. Zutphense Manuela krijgt bibbers en hartkloppingen van cello van 30.000 euro: ‘Ik móét ‘m hebben’
    PREMIUM
    video

    Zutphense Manuela krijgt bibbers en hartklop­pin­gen van cello van 30.000 euro: ‘Ik móét ‘m hebben’

    Boem! Op slag verliefd. Dat werd de Zutphense celliste Manuela Verbeek toen ze bij vioolbouwer Michael van Berkum twee maanden geleden een circa 260 jaar oude Franse cello zag staan. Ze mocht 'm even bespelen en kreeg ‘de bibbers en hartkloppingen’. Manuela wil de cello koste wat kost hebben. Probleempje: hij kost 30.000 euro. En dat heeft ze niet. Manuela houdt een crowdfundingconcert om de cello te bemachtigen.