Volledig scherm
PREMIUM
Kringloopwinkel Re-Sell verhuist na 22 jaar van Doetinchem naar Zutphen. © Patrick van Gemert/Zutphens Pers

Nieuwe kringloopwinkel Zutphen biedt klant ook mogelijkheid eigen spullen te verkopen

Zutphen is een kringloopwinkel rijker. Joyce Aalbers en Harald Esman zijn met hun bedrijf Re-Sell vanuit Doetinchem verhuist naar Zutphen. Ze zijn neergestreken op de Pollaan, in een 1500m2 groot pand aan het winkelplein waar ook de Gamma, Welkoop en Praxis te vinden zijn.

Van buiten is nog niet goed te zien dat het pand een nieuwe invulling heeft. De posters die Joyce en Harald ter promotie van hun winkel hebben gemaakt, zijn nog niet goedgekeurd door de gemeente. Van binnen oogt het ook nog wat leeg, maar Re-Sell is dan ook amper een week open. En dan is 1500 vierkante meter wel groot.

  1. Als het nodig is, gaat wielerheld Theo gauw weer de baan op
    PREMIUM
    video

    Als het nodig is, gaat wielerheld Theo gauw weer de baan op

    Een zwart gat? Welnee. Het leven van Theo Ankoné gaat gewoon door na het neerzetten van een nieuw werelduurrecord wielrennen op een buitenbaan voor tachtigplussers (30 kilometer en 603 meter). De 85-jarige Warnsvelder geniet intens na van het huzarenstukje dat hij donderdagavond leverde in Geleen. En Turbo Theo waarschuwt zijn mogelijke opvolger alvast: ,,Als iemand anders mijn record dit jaar nog verbetert, krijgen ze in Limburg weer met mij te maken. Dan waag ik onmiddellijk een nieuwe poging.’’