Volledig scherm
In de nieuwe spellenwinkel Paaprika kunnen bezoekers onder het genot van een drankje of een kopje koffie of thee spellen uitproberen. © Mark Paap

Nieuwe spellenwinkel in Zutphen: Paaprika

Zutphen is vanaf zaterdag 9 november een spellenwinkel rijker. Dan opent Paaprika haar deuren aan de Beukerstraat 66. Zutphenaar Mark Paap gaat de winkel runnen.

Bij spellenspeciaalzaak Paaprika zijn allerlei bord- en kaartspellen te krijgen. ,,In de winkel hebben we de bekende spellen zoals Monopoly en Rummikub, maar ook voor onbekendere spellen kunnen mensen bij ons terecht’’, zegt Paaps partner Feline Paap. ,,Wij zijn allebei spelletjesgek, hebben er thuis misschien wel een stuk mof honderd staan. Mark begint de nieuwe winkel uit passie voor al die mooie spellen die er zijn.’’

Bezoekers kunnen in Paaprika ook allerlei spellen uitproberen, onder het genot van een drankje of een kop koffie of thee. De officiële opening van de spellenspeciaalzaak is zaterdagochtend 9 november om 10.00 uur.

In het pand aan de Beukerstraat 66 was voorheen Boga Fashion gevestigd en daarvoor speelgoedwinkel Bart Smit.

  1. In ‘The Voice’ schitterende Ziggy (18) kon in Zutphen niet zichzelf zijn
    PREMIUM
    Video

    In ‘The Voice’ schitteren­de Ziggy (18) kon in Zutphen niet zichzelf zijn

    Bijna twee miljoen kijkers zagen Ziggy Krassenberg gisteren in The Voice of Holland vol overtuiging Queens ‘Too much love will kill you’ zingen. Alle coaches draaiden hun stoelen en Ziggy, die tot april in Zutphen woonde, koos voor Anouk. Aan met name Zutphense jongeren bewaart de achttienjarige Ziggy slechte herinneringen. ,,Ik heb veel last gehad van pesterijen en één keer ben ik zelfs een keer met een fles drank gemept.”