Volledig scherm
PREMIUM
Hulshof Olie begint binnen twee weken met de bouw van een nieuw tankstation op industrieterrein De Mars. Eigenaar Rutger Hulshof op de locatie, waar voorheen de voormalige parkeerplaatsen van het opgeheven sociale werkvoorzieningsbedrijf Delta lagen. © Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau

Nog een extra tankstation op industrieterrein De Mars in Zutphen

Binnen twee weken start de bouw voor een nieuw tankstation op industrieterrein De Mars in Zutphen. Hulshof Olie ziet op de voormalige parkeerplaatsen van het opgeheven sociale werkvoorzieningsbedrijf Delta kans om voet aan de grond te krijgen in Zutphen. De vierde tankmogelijkheid op De Mars. Concurrerende tankstations zien vooral gezonde concurrentie.

Werknemers op industrieterrein De Mars en passanten van het industrieterrein hebben er vanaf september een mogelijkheid bij om te tanken. Hulshof Olie slaat de vleugels uit naar Zutphen op de voormalige parkeerplaatsen van het inmiddels opheven sociale werkvoorzieningsbedrijf Delta. Binnen twee weken start de bouw van Netto Tank. Een formule van Hulshof Olie, dat tot op heden vestigingen heeft in Twente en de Achterhoek. Naast de bekende tankeilanden met benzine en diesel komt er een laadplein met snelle en langzame laders voor elektrische auto's.