Volledig scherm
De arrestatie aan de Voorsterweg in Empe. © Redactie de Stentor

Politie verricht twee arrestaties na inbraak in Empe

De politie heeft vanmorgen twee arrestaties verricht op de Voorsterweg in Empe. De twee worden verdacht van een inbraak, die even daarvoor aan de Emperweg werd gepleegd. 

De politie betrapte de twee personen op heterdaad tijdens de inbraak aan de Emperweg, midden in het dorp. Een van de twee wist echter te ontkomen. De politie zette daarop een helikopter en een speurhond in. Gezocht werd in het gebied tussen de Emperweg en Voorsterweg.  Ook ging er een Burgernet-melding uit. Niet lang daarna wist de politie de tweede persoon te arresteren.  

Het is voor de derde keer raak deze week in het gebied Empe/Voorst. Maandag is geprobeerd in te breken bij camping De Adelaar en machinehandel Bruntink aan de Rijksstraatweg in Voorst.

  1. Dwergteckel Takkie doodgebeten door bullmastiff in bos bij Zutphen: ‘Ik hoor haar nog kermen’
    PREMIUM
    Video

    Dwergtec­kel Takkie doodgebe­ten door bullmas­tiff in bos bij Zutphen: ‘Ik hoor haar nog kermen’

    Een heerlijke, zonnige wandeling met haar hond door het Veldesebos aan de rand van Warnsveld. Dat was afgelopen donderdagmiddag het plan van Tineke Kloosterboer uit Zutphen. Maar het uitje met haar dwergteckel Takkie veranderde in een complete nachtmerrie. Voor haar ogen werd de teckel doodgebeten door een andere hond. ,,Ik blijf die film maar afspelen in mijn hoofd.’’