De 36-jarige Rachida Olijslager heeft de box in de woonkamer al klaarstaan: ze bevalt van haar tweede kindje met haar huidige vriend. Dat na onstuimige jaren in haar leven waarin ze onder andere verslaafd was aan cocaïne en in het Parentshouse woonde.
Volledig scherm
PREMIUM
De 36-jarige Rachida Olijslager heeft de box in de woonkamer al klaarstaan: ze bevalt van haar tweede kindje met haar huidige vriend. Dat na onstuimige jaren in haar leven waarin ze onder andere verslaafd was aan cocaïne en in het Parentshouse woonde. © Ronald Hissink

Rachida (36) knokte zich terug na verslaving, trok naar Zutphen en ziet nu dochtertje weer: ‘Zó bijzonder’

Rachida Olijslager (36) weet als geen ander welke hulp het Parentshouse in Zutphen kan bieden. Het huis, dat in woonruimte voor gescheiden ouders kan voorzien, gaat waarschijnlijk uitbreiden. Komende maand komt er duidelijkheid of er acht appartementen bijkomen. ,,Dankzij het Parentshouse kon ik dichter bij mijn dochter gaan wonen.”

0 reacties

  1. Marco (47) krijgt tas vol boodschappen van de kerk: ‘Aan mij zul je nooit zien dat ik het moeilijk heb’
    PREMIUM
    1

    Marco (47) krijgt tas vol boodschap­pen van de kerk: ‘Aan mij zul je nooit zien dat ik het moeilijk heb’

    De inflatie is op het hoogste niveau sinds meer dan veertig jaar. En dat merken we vooral in de supermarkt. Hoe kunnen we in deze dure tijden nog een beetje leuk - lees voordelig - boodschappen doen? Marco Nuis (47) uit Zutphen redt het met zijn 50 euro in de week niet en dus krijgt hij iedere maandag een goed gevulde boodschappentas bij de Evangelische Gemeente Zutphen (EGZ).