Boer Hans Nieuwenburg bij zijn 10 ton geoogste rogge samen met Gudrun Kummerer van Bakkerij Verbeek. De bakkerij kan hier maar liefst 12.000 roggebroden mee maken.
Volledig scherm
PREMIUM
Boer Hans Nieuwenburg bij zijn 10 ton geoogste rogge samen met Gudrun Kummerer van Bakkerij Verbeek. De bakkerij kan hier maar liefst 12.000 roggebroden mee maken. © Jeroen Jazet

Roggebrood als nieuw lokaal product in Brummen: 10 ton rogge maakt 12.000 broden

Een biologisch roggebrood, van lokaal geoogste rogge en ambachtelijk gemaakt door een lokale bakker. Dit alles komt samen in het nieuwe Brummense roggebrood dat vandaag wordt gepresenteerd. In totaal werd er 10 ton rogge geoogst waar maar liefst 12.000 roggebroden van gemaakt kunnen worden. 

  1. Hij stormt haar slaapkamer in en pakt haar bij de keel: ‘Ik knijp door, ik maak je af!’
    PREMIUM
    Kamps doet recht

    Hij stormt haar slaapkamer in en pakt haar bij de keel: ‘Ik knijp door, ik maak je af!’

    Hij weet zeker dat zijn vriendin vreemd gaat. Met Fabian. Geen greintje twijfel. Met een boze en eveneens dronken kop stommelt hij de trap op, stormt midden in de nacht haar slaapkamer in. Op hoge toon eist hij haar telefoon, dan kan hij dat vreemdgaan met zijn eigen ogen zien. Die geeft ze niet. Er ontstaat een worsteling, waarbij hij haar bij de keel pakt. De vingers zitten strak om de hals. Ze drukken. ,,Ik knijp door”, gilt hij. ,,Ik maak je af.”