Volledig scherm
De wijkagent meldt op Instagram dat de daders 'aan de beurt' komen. © Politie Zutphen

Ruit vernield in Zutphen, verdachten al op de korrel

Drie mannen hebben vannacht in de binnenstad van Zutphen een ruit van een kledingzaak vernield. De politie weet wie de daders zijn en heeft één van hen al thuis opgezocht.

De etalageruit werd vannacht vernield aan de Schupstoel in Zutphen. Een wijkagent meldde vannacht op Instagram dat de politie inmiddels wist wie de daders waren en dat ze ‘aan de beurt’ zouden komen. De politie sprak met enkele getuigen die glasgerinkel hadden gehoord en zag dat de drie mannen bij de winkel wegliepen. De getuigen kenden de daders van naam.

Een van de daders werd vannacht meteen thuis bezocht.  De politie liet een glaszetter komen om de kapotte ruit te vervangen. Als de eigenaar aangifte doet, worden de daders vervolgd.  

  1. Vijf minuten tot een kwartier wachten om de N348 tussen Zutphen en Gorssel over te steken
    PREMIUM
    video

    Vijf minuten tot een kwartier wachten om de N348 tussen Zutphen en Gorssel over te steken

    Eerder van huis om op tijd op school te komen omdat je de Zutphenseweg (N348) met de fiets moet oversteken. Scholieren vanuit Deventer, Epse en Gorssel richting Zutphen zijn er voorlopig nog niet vanaf. Nu het de vraag is of het kruispunt Quatre Bras wel wordt aangepakt, blijft het voor fietsers wachten of gevaarlijke capriolen uithalen om de andere kant van de weg te halen in de ochtendspits.