Sal Köse met zijn kinderen Nes (links) en Céleste. Inzet: een Instagram-post met roep om hulp.
Volledig scherm
PREMIUM
Sal Köse met zijn kinderen Nes (links) en Céleste. Inzet: een Instagram-post met roep om hulp. © EPA

Sal (49) ligt mogelijk nog levend onder het puin in Turkije, vader en broer zijn dood gevonden

Verdriet. Onzekerheid. Wanhoop. Het zijn gevoelens die deze uren vechten om voorrang bij de familie Köse uit Zutphen. Sal Köse (49), vader van twee kinderen, ligt mogelijk nog levend onder het puin na de aardbeving in Turkije. En dat terwijl de lichamen van zijn broer en vader vanochtend werden gevonden. ‘We bedelen om hulp, maar het komt maar niet.’

4 reacties

 • M. v.d. Kaa

  2 maanden geleden
  @A Gerritsen, wat heeft Erdogan te maken met alle slachtoffers? De bevolking heeft hulp nodig, ongeacht de leider van het land. En u praat wel anders zodra uw dierbare onder het puin ligt. Diep in hun hart weten deze mensen echt wel dat er niet voldoende hulp is om iedereen tegelijkertijd te helpen. Maar rationeel denken als je familie daaronder ligt? De beste stuurlui reageren op de Gelderlander zo te lezen.
 • Louise Jansen

  2 maanden geleden
  Iedereen wil de eerste zijn en iedereen wil graag dat zijn/haar familie gauw gevonden wordt, maar toveren kan niemand. Ongecontroleerd overal maar in gaan wroeten veroorzaakt alleen nog maar meer problemen.
 • A Gerritsen

  2 maanden geleden
  Deze ramp is triest . Waar ik me over verbaas..mensen denken dat er direkt in de eerste minuut al hulp is. Geklaag dat er niet a la minuut hulp is! Dat geklaag vind ik triest. Het gebied is zo groot, hulp moet van heinde en ver komen. Niet alles is direkt beschikbaar en zal eerst gecoordineerd moeten worden. En een land als Syrie, wat zelf aan flarden is geschoten en waar niks is. En een Erdogan die nu van alle kanten hulp wil ?
 • Frank de Jager

  2 maanden geleden
  Heel veel sterkte voor iedereen die getroffen is. En ook succes met de reddingsacties.