Petra Ackermans staat talloze stellen in scheiding bij met haar Scheidingsloket en als voorzitter van Stichting Parentshouse Zutphen.
Volledig scherm
PREMIUM
Petra Ackermans staat talloze stellen in scheiding bij met haar Scheidingsloket en als voorzitter van Stichting Parentshouse Zutphen. © Jeroen Jazet

Scheiden in coronatijd is zwaarder, Petra (50) uit Zutphen weet er alles van: ‘Ruzie om wasknijpers’

De donkere maanden rond de jaarwisseling zijn al zwaar voor stellen die met elkaar in de clinch liggen, maar corona doet daar een flinke schep bovenop. Geldproblemen, ruzies over vaccineren, een gebrek aan afleiding; Petra Ackermans uit Zutphen ziet het allemaal gebeuren. Zij staat talloze stellen in scheiding bij. ,,Over de kleinste dingen wordt ruziegemaakt.”

1 reactie

 • Jan Jansen

  5 dagen geleden
  En nog steeds hebben vele vaders het nakijken wanneer moeders haar gram wil halen over de ruggen van de kleintjes. Nog steeds is er voor de “verstoten” vaders niets geregeld en kunnen ze worden getraineerd en afgeperst. Ondersteunt door laffe advocaten en jeugdzorg.
 1. Zutphense Angela (20) groeide op in Albanees kindertehuis: ‘Met mijn studie hier, wil ik mensen daar blij maken’
  PREMIUM
  VIDEO

  Zutphense Angela (20) groeide op in Albanees kinderte­huis: ‘Met mijn studie hier, wil ik mensen daar blij maken’

  Angela Cama was amper twee dagen oud toen haar moeder haar bij een kindertehuis in Albanië bracht. Het heeft de twee jaar in Zutphen wonende Albanese gevormd en doen beseffen dat ze wat voor andere mensen in Albanië wil betekenen. Ze verhuisde naar Nederland en studeert nu in Ede Social Work (voorheen SPH) met één droom: mensen zoals zijzelf helpen.