Petra Ackermans staat talloze stellen in scheiding bij met haar Scheidingsloket en als voorzitter van Stichting Parentshouse Zutphen.
Volledig scherm
PREMIUM
Petra Ackermans staat talloze stellen in scheiding bij met haar Scheidingsloket en als voorzitter van Stichting Parentshouse Zutphen. © Jeroen Jazet

Scheiden in coronatijd is zwaarder, Petra (50) uit Zutphen weet er alles van: ‘Ruzie om wasknijpers’

De donkere maanden rond de jaarwisseling zijn al zwaar voor stellen die met elkaar in de clinch liggen, maar corona doet daar een flinke schep bovenop. Geldproblemen, ruzies over vaccineren, een gebrek aan afleiding; Petra Ackermans uit Zutphen ziet het allemaal gebeuren. Zij staat talloze stellen in scheiding bij. ,,Over de kleinste dingen wordt ruziegemaakt.”

1 reactie

 • Jan Jansen

  3 dagen geleden
  En nog steeds hebben vele vaders het nakijken wanneer moeders haar gram wil halen over de ruggen van de kleintjes. Nog steeds is er voor de “verstoten” vaders niets geregeld en kunnen ze worden getraineerd en afgeperst. Ondersteunt door laffe advocaten en jeugdzorg.
 1. Vader overvallen Warnsvelder (17) furieus: ‘Ik hoop voor hen dat de politie ze eerder vindt dan wij’
  PREMIUM

  Vader overvallen Warnsvel­der (17) furieus: ‘Ik hoop voor hen dat de politie ze eerder vindt dan wij’

  Een 17-jarige Warnsvelder is zondagavond overvallen op het fietspad langs het Twentekanaal tussen de Deventerweg en de sluis in Eefde. Twee jongens sprongen uit de bosjes en dwongen hem stil te gaan staan. Onder bedreiging van een mes op zijn buik heeft hij zijn jas, pinpas en sleutels af moeten geven. ,,Ik hoop voor hen dat de politie ze eerder vindt dan wij”, zegt de vader van het slachtoffer boos.