Foto ter illustratie van een motor van de politie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie van een motor van de politie. © ANP

Snelheidsmaniak met zoon (14) achterop motor is politie te snel - maar niet te slim - af bij Zutphen

De politie heeft afgelopen weekend in Zutphen en omgeving de handen vol gehad aan twee snelheidsduivels die met levensgevaarlijke capriolen uit de handen van de politie probeerden te blijven. Bij een vader zat zijn 14-jarige zoontje achterop. De politie staakte de achtervolging na 20 kilometer, maar de daders komen niet zonder straf weg.

0 reacties

 1. Werken aan huiswerk én je zelfvertrouwen bij Zutphens huiswerkinitiatief: ‘Je ziet jongeren opbloeien’
  PREMIUM

  Werken aan huiswerk én je zelfver­trou­wen bij Zutphens huiswerki­ni­ti­a­tief: ‘Je ziet jongeren opbloeien’

  In een tijd van smartphones, social media en videogames is het moeilijk voor middelbare scholieren om zich te zetten tot huiswerk maken. Hoe zorg je er dan toch voor dat dat gebeurt? ,,Laat ze tussendoor een activiteit doen”, stelt verenigingscoach van sportclub AZC, Anno Waterlander. Al drie jaar komen scholieren naar de sportclub voor huiswerkbegeleiding. Met succes: het initiatief wil gaan uitbreiden naar in totaal vijf locaties in Zutphen.
 2. Warnsveld heeft een van de kleinste rijksmonumenten van Nederland, maar het staat op instorten: ‘Snel geld nodig’
  PREMIUM
  video

  Warnsveld heeft een van de kleinste rijksmonu­men­ten van Nederland, maar het staat op instorten: ‘Snel geld nodig’

  Als er niet snel geld bij elkaar komt dreigt een van de kleinste rijksmonumenten van Nederland in te storten. De aardappelkelder naast de Warkense Molen in Warnsveld moet rap gerestaureerd worden en daarvoor is zo’n 30.000 euro nodig, stelt molenaar Ben ten Barge. ,,Een uniek stukje geschiedenis staat anders op het punt te verdwijnen. Dit is de voorloper van de koelkast.’’