Afgelopen oktober speelde Be Quick Zutphen tegen Hulzense Boys. Het sportpark van de voetbalclub is in eigendom van de gemeente Zutphen.
Volledig scherm
PREMIUM
Afgelopen oktober speelde Be Quick Zutphen tegen Hulzense Boys. Het sportpark van de voetbalclub is in eigendom van de gemeente Zutphen. © Ronald Hissink

Sportbedrijf Zutphen in 2022 van start: vaste tarieven voor huur sportvelden en gymzalen

Sportbedrijf Zutphen staat nu echt in de startblokken. Deze nieuwe organisatie is vanaf januari 2022 verantwoordelijk voor beheer, onderhoud en verhuur van sportzalen, -velden, het zwembad en buurthuizen. Waar tot dit jaar huurkosten per vereniging of organisatie konden verschillen, wil de gemeente dat nu gelijktrekken.

  1. Welk bedrijf gaat dit grote distributiecentrum bij entree van Zutphen huren?
    PREMIUM

    Welk bedrijf gaat dit grote distribu­tie­cen­trum bij entree van Zutphen huren?

    Wat voor producten er straks worden verspreid door de regio is nog niet bekend, maar duidelijk is wel dat een nieuw distributiecentrum in Zutphen straks niet te missen is. Op bedrijventerrein de Mars is een ontwikkelaar begonnen met de sloop van het enorme bedrijfscomplex waar voorheen Solidus Solutions zat. Eind komend jaar moet er een gloednieuw distributiecentrum van zo'n 19.000m2 - grofweg acht voetbalvelden groot - uit de grond zijn gestampt.