De 18-jarige Sterre Koning uit Zutphen doet mee aan het grote livespektakel The Passion. Ze is met 18 jaar de jongste discipel ooit die aan de show heeft meegedaan. Ze leest thuis nog een keer het draaiboek door.
Volledig scherm
PREMIUM
De 18-jarige Sterre Koning uit Zutphen doet mee aan het grote livespektakel The Passion. Ze is met 18 jaar de jongste discipel ooit die aan de show heeft meegedaan. Ze leest thuis nog een keer het draaiboek door. © Jeroen Jazet

Sterre (18) uit Zutphen doet mee als jongste discipel ooit in The Passion: ‘Een droom komt uit’

Ze mag zichzelf al zangeres, YouTuber, influencer actrice en schrijver noemen maar na 1 april mag ze ook nog eens jongste discipel ooit in KRO-NCRV's The Passion aan dat rijtje toevoegen. De Zutphense Sterre Koning (18) speelt morgen een van de twaalf volgelingen van Jezus in het grote livespektakel. 

 1. Boek vol bijzondere verhalen over joden Zutphense Schilderswijk: huisvriend Herman leerde zusters Withuis dansen
  PREMIUM

  Boek vol bijzondere verhalen over joden Zutphense Schilders­wijk: huisvriend Herman leerde zusters Withuis dansen

  Een jonge joodse schaker die in De Tweede Wereldoorlog een huisvriend werd van een ander gezin. Een andere jeugdige jood die wist te ontsnappen via de achterdeur en zo uit de klauwen van de Duitsers bleef. De speurtocht die een groep bewoners van de Zutphense Schilderswijk exact een jaar geleden startte, heeft mooie verhalen en foto's opgeleverd. Die zijn gebundeld in een boek, dat de joodse gemeenschap in de buurt een gezicht geeft.
 1. Agent schuldig verklaard voor moord op George Floyd
  Play

  Agent schuldig verklaard voor moord op George Floyd

 2. Café Biessels is er klaar voor, zelfs plafond is geschilderd
  Play

  Café Biessels is er klaar voor, zelfs plafond is geschil­derd