Volledig scherm
Er werd onder meer geprobeerd een pak gehakt te stelen. © Politie Zutphen

Strooptocht winkeldieven in Zutphen: chocoladepinda’s, plakband en... de Playboy

Enig idee welk model mannenblad Playboy van deze maand siert? Een winkeldief in Zutphen wilde het weten. En de politie weet het nu ook. 

Agenten melden het op Facebook. Ze zijn twee dagen lang druk bezig geweest met tal van winkeldieven in Zutphen. Die sloegen toe in de Lidl, Jumbo, Albert Heijn en de Primera. Ze probeerden onder meer vlees, chocoladepinda’s, plakband, cashewnoten en... een gloednieuwe Playboy te stelen. 

De dieven werden betrapt en vervolgens opgepakt door de politie, melden de agenten op Facebook. Hun bericht sluiten ze grappend af met de vraag wat er eigenlijk in de Playboy van deze maand staat. 

Puur om journalistiek-inhoudelijke reden heeft de Stentor gegoogeld naar het antwoord. Er staat een interview in met acteur Michiel Romeyn. En met zanger Danny Vera. Oh ja: playmate June staat op de cover van het maart-nummer. 

  1. Kinderdagverblijven Zutphen gaan voorlopig nog geen niet ingeënte kinderen weren
    PREMIUM

    Kinderdag­ver­blij­ven Zutphen gaan voorlopig nog geen niet ingeënte kinderen weren

    Zutphen staat bekend om haar lage vaccinatiegraad. Onlangs werd bekend dat op dit moment 84,9 procent van de inwoners is gevaccineerd. De overheid is bezig nieuw beleid te maken, dat tegen het einde van dit jaar wordt verwacht. Is er straks de mogelijkheid niet ingeënte kinderen van kinderdagverblijven te weren, of komt er zelfs een vaccinatieplicht? Kinderdagverblijven in Zutphen gaan, in tegenstelling tot instellingen elders in het land, voorlopig nog niet weren.