Op bedrijventerrein De Mars in Zutphen werd afgelopen zomer een illegale sigarettenfabriek opgerold. De fabriek zat verborgen op het gebouwencomplex dat vroeger onderdak bood aan Delta, het voormalige sociale werkvoorzieningsbedrijf van de gemeenten Zutphen, Lochem, Bronckhorst, Brummen en Voorst.
Volledig scherm
PREMIUM
Op bedrijventerrein De Mars in Zutphen werd afgelopen zomer een illegale sigarettenfabriek opgerold. De fabriek zat verborgen op het gebouwencomplex dat vroeger onderdak bood aan Delta, het voormalige sociale werkvoorzieningsbedrijf van de gemeenten Zutphen, Lochem, Bronckhorst, Brummen en Voorst. © Archief/Ronald Hissink

Structurele controles op Zutphense bedrijventerreinen om nieuwe sigarettenfabriek of drugsproductie te voorkomen

Burgemeester Annemieke Vermeulen wil dit jaar eens per maand extra controles laten uitvoeren op de bedrijventerreinen in Zutphen. Criminaliteit op deze locaties blijft volgens de gemeente te veel buiten zicht. Daarom trekt Zutphen - als het aan de burgemeester ligt - een ton per jaar uit om hier strenger te gaan handhaven.

0 reacties

  1. Zutphense Angela (20) groeide op in Albanees kindertehuis: ‘Met mijn studie hier, wil ik mensen daar blij maken’
    PREMIUM
    VIDEO

    Zutphense Angela (20) groeide op in Albanees kinderte­huis: ‘Met mijn studie hier, wil ik mensen daar blij maken’

    Angela Cama was amper twee dagen oud toen haar moeder haar bij een kindertehuis in Albanië bracht. Het heeft de twee jaar in Zutphen wonende Albanese gevormd en doen beseffen dat ze wat voor andere mensen in Albanië wil betekenen. Ze verhuisde naar Nederland en studeert nu in Ede Social Work (voorheen SPH) met één droom: mensen zoals zijzelf helpen.