Terwijl hoogspanningskabels verdwijnen, blijft Aniek in Eefde over met mast in tuin: ‘Is het wel gezond?’

MET VIDEOMet jaloerse ogen kijkt Aniek de Vos (54) naar het plan van de gemeente Zutphen om hoogspanningskabels onder de grond weg te werken. Zelf woont ze net over de grens in Eefde, gemeente Lochem. Daar is het verkabelen geen optie, waardoor ze achter blijft met een hoogspanningsmast in haar achtertuin. ,,Nu twijfels of ik het toen had moeten kopen.’’

4 reacties

 • Ankie Bronckhorst

  4 maanden geleden
  Ik ben benieuwd of haar ouders er gezondheidsklachten door gekregen hebben. Zij woonden er tot 7 jaar geleden. Ik hoop voor haar dat het een keer lukt. Maar dan mag ze er zelf best aan meebetalen. De waarde van haar woning stijgt er immers aanzienlijk door. En door de hoge staalprijs zal de mast ook in stukken nog behoorlijk wat opbrengen.
 • Jeroen Franssen

  4 maanden geleden
  Met de linkse politiek van tegenwoordig mag het inderdaad in de krant dat iemand een keer verantwoordelijk is voor zijn eigen keuze. "Vrouw is verantwoordelijk voor eigen keuze" was een mooie kop van dit artikel geweest.
 • R Barlaeus

  4 maanden geleden
  Tja, je had het niet moeten kopen natuurlijk, maar de prijs zal door die hoogspanningskabels wel laag zijn geweest.
 • Gerrit Nijhuis

  4 maanden geleden
  Rozen, bonen,bloemen in laten klimmen.
 1. Bloederige steekpartij na uitgaansavond in Zutphen: ‘Mijn kinderen hadden vaderloos kunnen zijn’
  PREMIUM

  Bloederige steekpar­tij na uitgaans­avond in Zutphen: ‘Mijn kinderen hadden vaderloos kunnen zijn’

  Een ruzie in het Zutphense uitgaansleven komt op 20 maart dit jaar tot een bloederig einde als er plotseling een mes wordt getrokken. Een man krijgt in de Vaaltstraat een messteek in de rug en twee steken in gezicht en hals; de dader gaat er als een haas vandoor. De neergestoken man wordt met spoed naar het ziekenhuis gebracht. ‘Het slachtoffer is blij dat hij het nog kan navertellen’, twittert de politie.